Ervaren coach en specialist

Online marketing trainingen op maat

Als vindcoach deel ik mijn kennis, bied ik begeleiding en zorg ik ervoor dat bedrijven online gevonden worden. 
Ontdek hieronder mijn trainingen die u wegwijs maken in het online marketing gebeuren.

Training Zoekmachine Adverteren

U leert niet alleen uw online advertenties bij Google aan te maken en te beheren, maar ook uw Google AdWords-campagne naadloos af te stemmen op uw doelgroep en uw product.

Training Zoekmachine Optimalisatie

Tijdens deze training leert u actuele en effectieve SEO-technieken om uw website hoog te laten scoren in de natuurlijke zoekresultaten van Google. Tevens maken we gebruik van (gratis) tools die op internet te vinden zijn.

Training Facebook Marketing

In deze training komen alle aspecten van succesvolle Facebook-marketing aan bod: een contentplan waarin wordt vastgelegd met welke boodschap u uw doelgroep wil benaderen, op welke wijze en wanneer u het doet.

Training Website Maken

U hoeft geen softwarespecialist te zijn of enige programmeercode te kennen om zelf uw eigen website te maken of te beheren. WordPress is het populairste softwareprogramma waarmee u websites kan maken.

Training Google Analytics

Wanneer uw website online is, wilt u toch zeker weten of u de juiste bezoekers aantrekt. Via de bezoekersstatistieken van uw website verneemt u hoe bezoekers terecht komen op uw website, hoe vaak ze terugkomen en nog veel meer.

Betaalbare Trainingen op Maat

Uw onderneming is uniek, de trainingen zijn praktijkgericht en worden volledig op maat gemaakt. Als vindcoach help ik u met doelgerichte trainingen die u wegwijs maken in het online gebeuren.

Niet zeker welke training u best kiest?

Dat bespreken we graag samen. Trainingen op maat van uw bedrijf.

Laat uw bedrijf groeien met een gerichte online marketingcampagne.

De vindcoach

TRAINING – BEGELEIDING – COACHING

Scroll naar boven